المقدير
3 كوب دقيق
2 معلقه خميره كبيره
1\ معلقه صغيره ملح
1كوب ماء دافى
3 معالق كبيره زيت ذره
طريقه التحضاير
مزاج 2\كوب دقيق مع خميره و ملح فى وعاء كبير
يضاف الماء و الزيت
يضرب بستخدام مضرب البيض على سرعه عاليه لمده 3 دقائق
يضاف باقى الدقيق و يكلب بستخدام معلقه
تنقل العاجينه الى سطح مستوى و تعجن باليدين حتى تصبح طربه و مطاطه حوالى (6دقائق)
تونقل العجينه الى وعاء تدهن بالزيت تغطى بقطعه قماش او فوطه ناظيفه و تترق فى مكان دافى لمده 20دقيقه
و يارب تعجبكم